sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Sitä, mitä eniten rakastat


En ole varmaan koskaan aikaisemmin tehnyt näin tosissani näin pitkää päivää omien projektien vuoksi. Vaikuttaisi siltä että olen myös henkisesti hyväksynyt menestyksen hinnan ja työmäärän.

Joulukortit on nyt tehty ja valmiita painettavaksi. Jatkoin hyvin alkanutta piirtofiilistä kalenterin 2016-parissa. Pyöriteltyäni huonoja ideoita ja yritettyäni tehdä jotain liian designia jonkun muun tyylillä päädyin kuvittamaan seinäkalenterin kivoilla eläimillä. Tajusin, että kannattaa jatkaa hyväksi todetulla linjalla ja pysyä aiheessa, josta itse saa iloa. Kuvissa elo- ja syyskuu.

Innostuin myös Kalliokierroksen päivittämisestä. Olen maksikirjeen poistuttua postin valikoimasta paininut järjettömien postikulujen kanssa ja päätynyt nuuttauttamaan pelilaudan kahteen kertaan niin että saan sen pakattua nätisti aaneloseksi. Tilauksesta tippuu yli puolet postikuluista pois ja minä saan ne kätevästi sujautettua postilaatikkoon ilman että tarvitsee lähteä juoksemaan postiin asti. Formaatin muututtua päivitän myös muutamat kartalta poistuneet ja sinne nousseet kapakat ja todennäköisesti muokkaan myös seteleitä vähän.




No, ei tämä raataminen riemua kuitenkaan täysin syrjäytä. Eilen päädyin Stadin liigan pronssipelin jälkeen Herttoniemen kautta Popedan keikalle Nosturiin ja vasta Mustan Härän kautta pehkuihin. Elo tarjoaa hienoja yllätyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti