sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kissanristiäisten jälkeen


Huh. Kaikki sesonkituotteet on nyt lähetetty painoon ja lahjapaperia lukuunottamatta kaikki on ehditty jo printata. Tänään en ole noussut sängystä (suihkussa kyllä kävin). Lehti lähtee niin ikään tulostettavaksi huomisaamuna joten näyttää siltä, että voin pitää pari päivää vapaata.

Klikkailin heti Viking Linen sivuille koska harrastamme 30+ henkilöinä risteilyillä käymistä. Kaupunginosan kierrätyspalstalla pyörii ihana henkilö, joka jakaa ajoittain Viikkarin etukuponkeja ja sellainen on kirjahyllyssä poltellut jo hetken. Buffetti! Meriaamiainen! Karaoke! Musavisa! Bingo! Voiko olla parempaa tapaa viettää yhteistä aikaa?

Voi, toki.

Mutta jostain syystä risteilyhomma viehättää meitä molempia. Uutena aktiviteettinä on jo parina kertana ollut nauttia parempi meriaamiainen laivan lipuessa Ruotsin saariston läpi kohti satamaa auringon noustessa.

Julkistettiin eilen kissarääpäleen nimi. Siitä tuli Loviisa. Elma & Loviisa, Thelma & Louise. Kekkerit olivat oikein hyvät lyhyestä varoajastaan huolimatta ja toimivat nyt suurena syynä siihen että en ole noussut sängystä. En muistanut ottaa kuvia.

Kuva-asiassa pitäisi varmaan vähän skarpata. Olen sentään nuoruudessani kouluttautunut valokuvaajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti