maanantai 7. syyskuuta 2015

Syksy saa (kattokaas ku täti ottaa selfien)




Oulunkylän Lankamaailmassa oli männä viikolla suhteellisen rumaa lankaa reilussa alennuksessa. En sitä tietenkään kyennyt vastustamaan vaan kannoin pari kerää Svarta Fåretin Easy Knitiä (2,50€/kerä!!) kotiin ja aloitin lähes viikon kestäneen virkkaan-puran-neulon-puran-virkkaanerilailla-puran-limbon kunnes lopulta keksin kokeilla perinteistä helmineuletta. Katsokaa nyt miten hieno tuli syksyn ensimmäisestä tuubihuivista! Vaikka vyyhdit itsessään olivat lähes vastenmielisen kukertavia ronski kasin puikoilla neulottu muhkea neulos kesytti ne kauniiksi, lämmittäväksi asusteeksi.

Tietty halusin ottaa selfien uuteen blogiini. En tiedä miten on edes mahdollista pitää toista silmää noin levollisesti kiinni samaan aikaan kuin toinen katsoo kieroon.

Melkein yhtä hienosti meni ensimmäisten oma-aloitteisten verojen maksu. Ihan tosissaan en tullut ajatelleeksi että Verovirasto ei kulje minun yritykseni kanssa samaa polkua vaan heillä on omat aikataulut ja omat tavat toimia. Aamulla postilaatikko sylkäisi syyttävästi Kehoitus ilmoituksen antamiseen -otsikoidun ukaasin, jota tavatessa marttyyri minussa ehti hetken aikaa nostaa päätään siis MINÄ en ole vielä ollut toiminnassa niin pitkään että MINUN pitäisi maksaa alveja koska MINÄ maksan neljännesvuosittain. Nopeasti toki kolahti että tietysti tässä marssitaan ihan verokarhun tahtia ja neljännesvuosi on katkennut vasta 6/2015. Tämä tietenkin tarkoitti sitä että mulla on verot maksamatta ja ilmoitus antamatta.

Annettiin ja maksettiin. Saattaa jäädä painoonmenopäivän kaljat nyt sitten juomatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti