keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kauppias Hesarilla





Kyllähän siitä on haaveiltu. Että oispa ihana jos ois kivijalkakauppa, jossa ois kaikkee kivaa myytävänä ja jossa ite vois sitten puuhailla ja askarrella ja piirrellä. Niin.


Hetkiä kauppiaana TOP vol. 1-5.

5. Vastapäinen talo ratsatakaan viiden maijan voimin. Kolme mustaa labradorinnoutajaa pyörii monta tuntia pitkin pytinkiä perässään nelilukuinen toimittajajoukko.

4. Kuolleeksi julistettu ghettoblasterikaveri käy kysymässä onko laastaria tai siltä se kuulosti vaikutti koska puheesta ei ottanut selvää. Nopeasti muistui mieleen että Pekkoa ei katsota silmiin mutta nätisti se jatkoi kulkuaan silti.



3. Käyn teippaamassa ständiä päin kaatuneen kadunmiehen sormen ja pyydän kolmatta kertaa josko joukko voisi vaihtaa asemiaan johonkin siitä ständin vierestä että ohikulkijat lakkaisivat kiertämästä meidän kaupan pyöräilykaistan kautta.

2. Sekakäyttäjäpariskunta pyrkii kassalippaalle mutta saa saaliiksi kolme Kissavärityskirjaa ja parin korviksia (itse en todistanut tilannetta koska istuin viereisen baarin terassilla lounaalla).



1. Sunnuntaiaamuna portailla vastassa on nämä rakkauden jäljet.

Hesari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti