perjantai 22. tammikuuta 2016

Vuodenvaihteesta lähes helmikuuhun



Noniin, nyt saa riittää tuon joulukuusen katselu, onhan sitä toljotettu jo kohta kuukauden päivät! Viimeinen joululahja odottaa vielä sunnuntaihin perilletoimittamista, sitten saa se sesonki olla ohi.

Aika on taas laukannut järjetöntä kyytiä! Lomalla ehdin kyllä istua neulomusten ja kissojen kanssa sohvannurkassa Harry Potteria kuunnellen mutta töiden pariin palattuani on saanut tehdä hommia hikikarpalot otsalla kimmeltäen. Eikä se kyllä haittaa yhtään, moneen otteseen olen istunut kotimatkalla suupielet korvissa ja miettinyt että kylläpä sitä on onnekas että on tällaiseen työtilanteeseen itsensä saattanut.

Niin, kotimatkalla! Tammikuun alusta lähtien olen saanut ihan oikeasti käydä töissä kun muutin työpöytäni jota ei ihan oikeasti ollut mutta nyt on Käpylästä Hesarille. Nyt alkaa olla ensimmäinen täysi työviikko täällä takanapäin ja tuntuu, että hommia saa tahkottua ihan eri tavalla kuin kotona makuuhuoneen nurkasta.

Suurimpia ymmäryksiä on kyllä ollut se, että vaikka tykkäänkin aloitella hommat ajoissa ei se ole mitenkään pakollista vaan voin käyttää aamupäivän ihan hyvin pitkään ja rauhalliseen aamupalaan, urheilusuoritukseen, pieneen lepohetkeen ja sen jälkeen vasta ryhtyä availemaan sähköpostia ja pakkailemaan tarvittavia työkamoja reppuun. Silloinkaan ei ole kello kulkenut kahtatoista edemmäksi ja rauhassa aloitettu päivä tehostaa työtahtia ja aikaansaavuutta.

Jos saa valita niin varmaan kannattaa tehdä just niin kuin hyvältä tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti