torstai 5. marraskuuta 2015

Matkoja ja määränpäitä




En ole aikaisemmin istunut bussissa läppärin kanssa. Voisin tottua tähän, tulee kosmopoliittinen olo tai tulisi jos määränpää ei olisi keskellä syvintä Savoa. Olen matkalla "kotipaikkakunnalleni" mummon huomaan. Huuruinen Helsinki jää pariksi yöksi taakse, punaisen mökin seinissä juoksevat hiiret ja ratiseva katto toivottavat hyvät yöt tänään ja huomenna. Maisemat alkavat muuttua metsiköiksi heti Mikkelin jälkeen kun Viitostie mutkittelee kohti Pohjois-Savoa, Varkautta ja Juvaa.

Meinasin Savo-eskursion tarkoittavan myös pientä vapaata töistä, mutta pakkasin kuitenkin läppärin matkaan. Piirtotabletin unohdin, joten värityskirjaprojekti ei pariin päivään edistykään. Sen sijaan toiveita ja tulevaisuutta sisältävät sähköpostit lentelevät bittiavaruudessa.

Sain kikkailtua viikko sitten "verkkokaupan" sellaiseen kuntoon, että siitä voi aloittaa.  Sieltä siis voi jo käydä katselemassa kaikkea kivaa itselle ja ystäville. Kalentereita on lähtenyt Vuosaaren ja Joensuun lisäksi Ameriikkoihin ja Kanadaan asti. Kyllä tästä työstä tulee hyvä ja inspiroitunut mieli! Onneksi läksin.



Huomenna minä toivotan hyvää matkaa tädilleni, joka pääsee lepoon isänsä ukkini ja siskojensa tätini, äitini viereen ennen ensimmäistä routaa. Sopivasti näitä rivejä kirjoittaessa kuulokkeissa soi Saimaa-orkesterin mahtipontinen sovitus Joutsenlaulusta. Onhan sekin ihan biisi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti